Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Waarom kiezen voor Provision-ISR

KWALITEIT

Als merk hebben wij een reputatie hoog te houden. Dit realiseren wij door gebruik te maken van de beste componenten en door een strakke kwaliteitscontrole door onze Israëlische technici en ontwikkelaars.

2 JAAR GARANTIE

De kwaliteit van onze producten en het lage uitvalpercentage maken het mogelijk om onze klanten te ondersteunen met een lange garantie. Daarnaast kunt u rekenen op een snelle en adequate technische ondersteuning.

ONE STOP SHOP

Het is ons streven om u als klant te helpen met een compleet en uitgebreid assortiment. We willen uw “one stop shop” partner zijn op het gebied van CCTV.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Bij technische vragen, en installatieondersteuning beschikken wij over een sterk team van technici die u hierbij ondersteunen.

MARKETING ONDERSTEUNING

Provision-ISR biedt een sterke marketing ondersteuning. U komt ons tegen op belangrijke nationale en internationale beurzen. Onze ontwerpers ontwikkelen zelf aantrekkelijke marketing materialen ter ondersteuning bij de promotie en verkoop.

VERSTAND VAN DE CCTV MARKT

Provision-ISR begrijpt zowel de behoeften van de installateurs als die van distributeurs en dealers. Deze kennis en ervaring gebruiken wij om op creatieve manier in te spelen op markt ontwikkelingen en behoeftes. Provision-ISR spreekt de taal van de CCTV en beveiligingsmarkt en streeft naar een betrouwbare lang termijn relatie u.

JHS Nederland BV als distributeur in Nederland is dan ook trots dat we deze hoogwaardige producten in ons assortiment hebben. Alle producten van Provision worden ontwikkeld door een sterk team van deskundige Israëlische ingenieurs en worden geproduceerd in eigen fabriek.

Neem vandaag contact op voor uw concrete beveiligingsvraag.

verkoop@jhsnederland.nl  of  030 - 8201110