Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Provision informatie

Provision camera's in combinatie met andere merken kan dat!.

Provision-ISR heeft de producten, positionering en marketing van haar producten continu ontwikkeld en verbeterd om beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klanten. De producten zijn altijd ontworpen om te worden geïntegreerd met systemen van derden, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om verschillende systemen met elkaar te laten samenwerken en een ​​nieuwe structuur te creëren die synergetisch het potentieel van de originele systemen combineert, waardoor nieuwe functionaliteiten worden gecreëerd.

Met deze doelstellingen in het achterhoofd, wilde Provision dat zijn assortiment IP-camera's officieel werd geïntegreerd in het Genetec Security Center ™ -platform en zou samenwerken met een toonaangevende technologieleverancier in de markt voor videobeveiliging. Security Center ™ is het uniforme beveiligingsplatform van Genetec ™ dat IP-beveiligingssystemen combineert in een enkele intuïtieve interface om uw activiteiten te vereenvoudigen. Van toegangscontrole, videobewaking en automatische kentekenherkenning tot communicatie, inbraakdetectie en analyse, Security Center ™ stelt de organisatie in staat door verbeterd omgevingsbewustzijn, uniforme opdracht en controle.

"De beveiligingsmarkt en specifiek de videobewakingsmarkt vereisen meerdere en aanvullende technologieën die steeds efficiënter worden. Veel spelers hebben er hun specialiteit van gemaakt in hun respectieve domeinen (inbraak, toegangscontrole, bewaking op afstand.

Veel cameramodellen uit de serie Eye-Sight en S-Sight worden geïntegreerd in systemen van derden Zij bieden de beste prestaties en zijn in prijs zeer concurrerend.

Bij twijfel neem contact op voor uw concrete vraag.

verkoop@jhsnederland.nl  of  030 - 8201110