Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Provision deurbel

Wordt verwacht in oktober 2023

De perfecte oplossing bij woningen en kantoren is deze deurbel camera met gezichtsdetectie van Provision-ISR. De DB-320WIPN heeft een 2 megapixel resolutie een ingebouwde microfoon, luidspreker en witte leds voor een perfecte 24/7 kleurbeeldweergave. Via de CAM2App communiceer je direct met je bezoekers. De DB-320WIPN kan de beelden zowel lokaal opslaan (SD-kaart) als op een recorder. Bewegingsdetectie en het instellen van privacy zones is mogelijk net als het ontgrendelen van de deur via een NO/ NC signaal.

Deurbel camera, ook wel Video Doorbells genoemd, zijn slimme apparaten voor huisbeveiliging waarmee huiseigenaren hun voordeur in de gaten kunnen houden en waarschuwingen kunnen ontvangen wanneer iemand nadert of aanbelt. Door kunstmatige intelligentie-algoritmen op te nemen, kan de deurbel videobeelden analyseren en interpreteren, waardoor meer geavanceerde functies en functionaliteit worden geboden.

De deurbel van Provision-ISR werkt in wezen op dezelfde manier als een beveiligingscamera, waarbij video wordt vastgelegd, zowel overdag als 's nachts, met behulp van infrarood LED-sensoren of wit licht en audio via een luidspreker en microfoon. Wanneer de Doorbell is aangesloten op een NVR, worden de beelden erop opgeslagen en wanneer de Doorbell standalone wordt geïnstalleerd, worden de beelden lokaal opgeslagen op een microSD-kaart.

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook