Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Intercomsystemen

JHS Nederland heeft een breed scala aan video-intercoms, zowel tweedraads als Ethernet-kabel aangesloten. Deze video-intercoms zijn gebaseerd op IP-technologie en hebben dus geavanceerde functies, zoals verbinding met de app om oproepen te melden, beveiligingscamera's te bekijken via uw monitor of alle video-intercoms te bedienen vanuit beheersoftware.

Een van de belangrijkste kenmerken is de verbinding met de cloud via de app. Zowel de 2- als de IP-video- intercomsystemen beschikken over deze functionaliteit. Na installatie is het net zo eenvoudig als de monitor via wifi verbinden met internet en een QR-code scannen om pushmeldingen, tweerichting audio en openen op afstand mogelijk te maken.

Er zijn meerdere oplossingen. De een gezinsoplossing voor video-intercom-intercom bestaat uit een extern paneel en een interne monitor, waaruit meer slave-monitoren kunnen worden toegevoegd, om elke klant met grotere huizen tevreden te stellen of degenen die een video-intercom-intercomsysteem in een kantoor willen installeren.

Wat flatgebouwen betreft, zijn er video-intercom-toegangssystemen met modulaire panelen die kunnen worden aangepast aan elk type installatie, aangezien het externe paneel kan worden aangepast met verschillende modules, zoals beeldscherm, informatiemodules, toetsenbord of kaartlezer, enz. .

 

JHS Nederland, als distributeur van video-intercoms met verbinding met de app, heeft een breed scala aan modellen die verschillende manieren van openen mogelijk maken, waardoor de klant veelzijdigheid krijgt op het gebied van toegangsmodus die hij in uw huis of bedrijf kan hebben. De belangrijkste zijn:

Toegang tot gezichtsherkenning

 • QR-codelezer invoer
 • Kaart of sleutelhanger met 13,56 MHz MF hoogfrequente technologie
 • Toegang met pincode
 • Openen via de Safire Connect App

Soorten stroomvoorziening in video-intercomsystemen

Er zijn verschillende manieren om de video-intercomsystemen van stroom te voorzien. Normaal gesproken wordt in nieuwe behuizingen IP-technologie gebruikt met Power over Ethernet-kabel met PoE-standaard. Wanneer echter het video-deurintercomsysteem wordt gebruikt als vervanging voor de oude, wordt vaak de 2-draads technologie gebruikt. Op basis hiervan vallen de volgende zaken op:

 • Aansluiting op 4 draden of 2 draden: beter bekend als analoge videodeurtelefoons, ze hebben 4 draden of 2 draden die van het bord naar de monitor gaan en van hier naar de voeding. Het zijn analoge systemen, zonder internetverbinding of speciale functies, een eenvoudige videodeurtelefoon.
   
 • Voeding voor video-deurintercom via 2 draden: dit zijn IP-gebaseerde systemen, maar met de voeding van conventionele analoge video-deurtelefoons, wordt de reeds geïnstalleerde kabel gerecycled en door een hub gevoerd die ze voldoende stroom geeft om alle functies van een videodeurtelefoon aangesloten op een App. Er zijn al enkele video-deurtelefoons van 2 draden zonder hub of verdeler, aangezien ze deze in de monitor hebben geïntegreerd.
   
 • PoE-voeding voor video-intercom: Nieuwe video-intercomsystemen voor thuis worden geïnstalleerd met standaard PoE-switches, die zowel de video-intercompanelen als de monitoren in elk huis via een Ethernet-kabel van stroom voorzien. Deze monitoren hebben bovendien wifi om een ​​video-intercomsysteem op de app te kunnen aansluiten zonder een internetquotum in de buurt van buren.
Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook