Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

NIEUW, Provision S-Sight serie met NDAA en Checkpoint

ONTDEK HET EERSTE CCTV-PLATFORM INGEBOUWD MET REALTIME CYBERBEVEILIGING

In een wereld waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren, hoeft u geen concessies meer te doen aan de cyberbeveiliging van uw CCTV.
Provision-ISR en Check Point Software Technologies Ltd. leiden een revolutie in de CCTV-industrie met hoogwaardige CCTV-systemen met ingebouwde cyberbeveiliging.

OVER CONTROLEPUNT
Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) is een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen voor grote ondernemingen en overheden wereldwijd. Het oplossingenportfolio van Check Point Infinity beschermt ondernemingen en openbare organisaties tegen cyberaanvallen van de 5e generatie met een toonaangevend detectiepercentage van malware, ransomware en andere bedreigingen.

Infinity bestaat uit drie kernpijlers die compromisloze beveiliging en generatie V-dreigingspreventie bieden in bedrijfsomgevingen: Check Point Harmony, voor externe gebruikers; Check Point CloudGuard, om wolken automatisch te beveiligen; en Check Point Quantum, om netwerkperimeters en datacenters te beschermen, allemaal gecontroleerd door het meest uitgebreide, intuïtieve uniforme beveiligingsbeheer in de branche. Check Point beschermt meer dan 100.000 organisaties van elke omvang.

OVER DE OPLOSSING
De ingenieurs van Provision-ISR hebben een ongeëvenaarde expertise in het ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen, terwijl ze de gebruikersinterface intuïtief en ongecompliceerd houden. Check Point Quantum IoT Protect Firmware biedt Provision-ISR, een complete end-to-end oplossing voor al hun behoeften op het gebied van firmwarebeveiliging.

De agent is een Embedded Runtime Protection voor IP CCTV-apparaten die ingebouwde beveiliging biedt tegen zero-day-aanvallen, ongeacht waar ze zijn of hoe ze worden ingezet: het blokkeert aanvallen zoals geheugenbeschadiging, shell-injectie, importtabelkaping en controlestroom kaping, waardoor 100% firmwaredekking wordt gegarandeerd (inclusief componenten van derden) zonder de prestaties van het apparaat in gevaar te brengen.

ISRAËL PRIMAAT IN DE CYBERVEILIGHEIDSARENA
40% van alle cyberinvesteringen in de wereld wordt gedaan in Israël, en het percentage stijgt alleen maar.

Vandaag de dag heeft de beveiligingsmarkt meer dan ooit behoefte aan out-of-the-box, veilige CCTV-apparaten en de samenwerking tussen Israëlische grootmachten, Check Point en Provision-ISR, levert een uiterst innovatieve en veilige beveiligingsoplossing voor videobewaking op voor elke toepassing.

Nu Israël bekend staat als een wereldwijde krachtpatser, waar de beste cyberbeveiligingsoplossingen worden geboren, is de weg geplaveid om deze unieke samenwerking tot een succes te maken.

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook