Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

DDA en Analytics

Technologie DDA en Analytics

Detect - Distinguish - Alert

Inde huidige CCTV-markt zijn veel toepassingen gebaseerd op bewegingsdetectie. Aangezien bewegingsdetectie gebaseerd is op het veranderen van pixels, kan elke verandering een alarm activeren: lichtvariaties, boombewegingen, regen, mensen-en dierenbewegingen en nog veel meer. De resultaten zijn eindeloze valse alarmen!

In de nieuwste Eye-Sight camera's van Provision-ISR is de DDA video-analyse toegepast. Provision-ISR DDA video-analyse is gebaseerd op slimme object herkenningstechnologie. Dankzij deze technologie kunnen we nu beweging detecteren, onderscheid maken tussen mensen, voertuigen met 2 of 4 wielen en een alarm veel nauwkeuriger alarmeren.

Op de afbeelding hieronder is te zien dat de herkenningstechnologie een onderscheid maakt tussen personen en verschillende voertuigen. Het resultaat is dat u aanzienlijk minder valse alarmen zult ontvangen.

Tegenlichtcompsatie

Provision-ISR biedt verschillende tegenlichtcompensatie functies om uw camerabeeld nog scherper en duidelijker te maken.

BLC

WDR

Wide Dynamic Range (WDR) zorgt ervoor dat het beeld goed zichtbaar is ondanks het lichtniveau tussen het tegenlicht en de gevormde schaduwen. De afbeeldingen die door drie verschillende sluitersnelheden worden genomen, worden samen gevoegd tot één helder en scherp beeld.

HLC

High Light Compensation (HLC) zorgt ervoor dat de felle lichtbronnen, bijvoorbeeld koplampen van een auto, worden gecompenseerd zodat de overbelichting wordt geëlimineerd.

Digitale Ruis Reductie

2D / 3D - DNR Digital Noise Reduction zorgt ervoor dat de digitale ruis in uw beeld wordt onderdrukt en u een helder en scherp beeld krijgt.

Hogere Frame Snelheid

HFR betekent Hogere Frame Snelheid per seconde met een maximum van 60 FPS! Dankzij de HFR kunt u videostreaming ervaren in de hoogste kwaliteit met een vloeiend en helder beeld. Vanaf versie 1.4.1 voor NVR's en 1.3.5 voor DVR's zullen alle apparaten die HFR-technologie bevatten ondersteunen.