Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

AVS Raptor snoerloos

Op batterijen werkende RAPTOR LC-serie

Draadloze alarmcentrale zonder stroomkabel

Het bidirectionele draadloze alarmsysteem RAPTOR, is sinds eind 2020 ook verkrijgbaar als batterijgevoede serie in 4G. De voordelen van de RAPTOR LC-serie zijn duidelijk zichtbaar in de toepassingsgebieden, omdat zonder externe voeding via een kabel objecten kunnen worden beveiligd die niet kunnen worden bewaakt met bedrade alarmcentrales.

Individuele toepassingsgebieden
Dit kunnen stacaravans, tuinhuizen, garages met motoren of zelfs boten zijn. De RAPTOR LC-serie is ook bij uitstek geschikt voor gehuurde appartementen - de alarmcentrale kan eenvoudig worden meegenomen als u verhuist.

Voor bedrijfspanden is de LC-serie bijvoorbeeld geschikt voor het bewaken van bouwplaatsen of bouwcontainers.

Technische eigenschappen
De RAPTOR LC-modellen zijn verkrijgbaar als draadloze besturingseenheid zonder besturingseenheid of optioneel met een softkey-toetsenbord. Het heeft ook een geïntegreerde radiogateway, een 4G-kiezer, een binnensirene en een luidspreker voor spraakaankondigingen. Het controlecentrum kan tot 125 draadloze detectoren en acht veiligheidszones beheren. Intuïtieve en comfortabele bediening wordt onder andere gegarandeerd door transponders, draadloze handzenders of code-invoer op de besturingseenheid.