Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Over Provision

Provision is een Israëlische fabrikant van hoogwaardige camerabeveiliging.
Omdat er behoefte in de markt is naar betrouwbare en concurrerende producten kunnen wij
gerust stellen dat Provision hierin goed is geslaagd. De prijzen zijn zeer competatief met de bekende merken zoals Hikvision en Dahua. Provision is voorzien van een professionele after sales, uitgebreide
documentatie en een sterke marketing.

JHS Nederland BV als distributeur in Nederland is dan ook trots dat we deze hoogwaardige producten in ons assortiment hebben. Alle producten van Provision worden ontwikkeld door een sterk team van deskundige Israëlische ingenieurs en worden geproduceerd in eigen fabriek.

Provision is één van 's werelds snelst groeiende CCTV fabrikant.
Met een uitgebreid assortiment en een sterk GLOBAL merk is Provision de concurrentie altijd een stap voor met nieuwe ontwerpen en technologieën, maar wel rekening houdend van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen.

Kwaliteit:
Als merk dient Provision een reputatie te houden voor kwaliteitsproducten. Wij verzekeren dit door de beste componenten te gebruiken en streng te handhaven op kwaliteitscontrole onder toezicht van onze Israëlische ingenieurs.

Garantie:
Vanwege de hoge kwaliteit van onze producten en onze lage RMA zijn wij trots om onze klanten te ondersteunen met een lange garantieperiode van 2 jaar.

Technische ondersteuning:
Ons technisch-ondersteunend personeel biedt online en telefonische ondersteuning om elk technisch verzoek te beantwoorden en installatie vragen.

Wij van JHS Nederland BV begrijpen de behoeften van de installateur en spreken vloeiend de taal van CCTV en beveiliging en streven ernaar een langdurige relatie met zijn klanten op te bouwen. 

Voor meer informatie bel of mail ons vandaag,

verkoop@jh-security.nl  of  030 - 8201110