Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Led noodverlichting opbouw plafond/wandmontage 3 Watt

Artikel nummer: FL41003

Led noodverlichting opbouw plafond/wandmontage 3 Watt

prijs inclusief verwijderingsbijdrage.

Omschrijving

Specificatie

Led noodverlichting opbouw plafond en wandmontage
Led noodverlichting opbouw met witte behuizing. Dit veelzijdige led noodverlichtingsarmatuur is breed inzetbaar doordat de behuizing 90° roteerbaar is, hierdoor is het mogelijk deze aan een wand of plafond te monteren. Het onderhangende bord is gemaakt van stevig plexiglas en in combinatie met de meegeleverde pictogrammen zorgt de noodverlichting voor duidelijke vluchtwegaanduiding (zichtbereik 28 meter).

De breed inzetbare noodverlichting is dubbelzijdig leesbaar en wordt vaak toegepast voor vluchtroutes in gangen en hallen. Door één pictogram toe te passen is de noodverlichting geschikt voor montage boven een nooduitgang.

 Voldoet aan Europese normen
 Bevestiging aan wand of plafond
 Geleverd inclusief pictogramplaten
 Eenvoudige installatie

Deze pictogrammen worden meegeleverd:

Pictogrammen 2-zijde

De noodverlichting bevat de volgende eigenschappen: ST-zelftest functie, 3 uurs accu en led indicator. Zie onderstaand voor een uitleg van de eigenschappen.

ST-zelftest met testknop
Zelftest met testknop houdt in dat er een testknop is gemonteerd in het armatuur. Hiermee kan handmatig worden getest of de noodverlichting correct werkt. Zodra de testknop wordt ingedrukt en het armatuur gaat branden functioneert de noodverlichting naar behoren.

Led indicator
De noodverlichting bevat een groen indicatielampje. Indien het lampje groen brandt werkt de noodverlichting naar behoren. Als de groene indicatie led niet brandt is er een storing en dient de noodverlichting nagekeken te worden.

Continu brandend
Continu / maintained houdt in dat de noodverlichting continu brandt. Zodra de spanning wegvalt zal de noodverlichting automatisch overschakelen op de accu en blijven branden. De functie continu brandend wordt altijd toegepast voor vluchtwegaanduiding met pictogrammen om continu een vluchtroute of nooduitgang te markerken. Het aansluiten van continu brandend wordt beschreven in de meegeleverde handleiding.

Lichtbron Led 3 Watt
Lichtkleur Daglicht (6000K)
Lichtsterkte 240 Lumen
Accupack NiCd
Autonomie 180 minuten
Testfunctie ST-zelftest met testknop
Werking Continue brandend
Toepassing Vluchtwegaanduiding
Herkenningsafstand 28 meter
Montage Plafondmontage, Wandmontage
Waterdichtheid IP20 (voor binnengebruik)
Voltage 220-240V AC
Certificering CE, EMC, LVD, RoHs, ISO 7010
Verwachte levensduur >40.000 branduren
Garantie 2 jaar