Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

NIEUW!! AVS draadloos en snoerloos alarmsysteem

AVS RAPTOR maakt het mogelijk om roerende goederen draadloos en snoerloos te beveiligen. Dit systeem is zeer geschikt voor oa; Campers, Caravans (chalet), boten en vrachtauto’s Het alarmsysteem wordt gevoed door 6 D-batterijen, met een gemiddelde levensduur van 24 tot 30 maanden.

Het RAPTOR platform gebruikt de innovatieve One Bidirectional draadloos Techniek GFSK 868 Mhz. De Bidirectionele communicatie tussen het bedieningspaneel en de componenten met "DPT" (Dynamic Power Transmittion) verminderd het verbruik van batterijen, zo verlengt de levensduur van de batterijen. De communicatie tussen centrale

en componenten heeft een beveiliging door zijn automatische zoekfunctie van kanalen (AFC) die continu detecteert op interferentie van buitenaf. De GSM / GPRS communicatie module, staat het toe totaal om het systeem op afstand te beheren en te configureren door de gebruiker. Het systeem biedt de maximale flexibiliteit voor gebruik.

De RAPTOR RK LC 4G is zeer geschikt voor caravans waar in de winter de stroom van de caravan word afgehaald bv, op een camping. In die maanden vind de meeste inbraken plaats. Nu is dat verledentijd met de RAPTOR RLC, u kunt uw caravan beveiligen zonder dat daar stroom voor nodig heb. Het systeem is zelf voedend door middel van 6 D-cellen, levensduur is maar liefs 24 tot 30 maanden, wanneer er afname van de cellen plaats vind ontvangt u automatisch bericht uit het systeem via de App dit is instelbaar vanaf 50% en vervolgens iedere 10% aangeven dat u een bericht wilt ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de status van uw systeem. U ontvangt een Push bericht op de App via de ingebouwde GSM/GPRS 4G kiezer.

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook