Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

AVS WIC Mini WS 4 Magneetcontact

Vanaf nu is het WIC Mini 4 WS uiterst kleine, dubbel uitgevoerde, draadloos magneetcontact van AVS Electronics leverbaar.

Het bi-directionele component, de WIC 4 MINI, detecteert het openen van ramen en deuren.

Dankzij het kleine formaat is de detector in elke situatie toepasbaar. Het magneetcontact is geschikt voor binnen en buiten (IP 65). Het draadloze magneetcontact is verkrijgbaar in twee versies WIC 4 MINI en WIC 4 MINI PLUS en garandeert hoge veiligheidsnormen, aldus JHS Nederland. De specifieke technologie van het model PLUS maakt anti-sabotage mogelijk. Ook is het magneetcontact voorzien van trildetectie die door middel van instelbare drempels zeer nauwkeurig is in te regelen.

Kenmerken
De detector biedt vereenvoudigde configuratie en is zelflerend via het bedieningspaneel. Parameters zijn rechtstreeks in te stellen vanaf het bedieningspaneel, de pc of vanuit MY AVS APP. Er zijn twee afzonderlijke ingangen voor draad-, traagheids- of sabotageschakelaar met digitale pulsteller en er wordt een brede installatieflexibiliteit geboden dankzij het dubbele reedcontact van 90°. Verder biedt de detector anti-sabotage door een magneet met dubbel reedcontact om een hoge immuniteit voor sabotage te garanderen. De geïntegreerde traagheidssensor heeft een instelbare gevoeligheidsversnellingsmeter. Die is digitaal af te stellen voor nauwkeurige signalering van sabotage. De voor buitengebruik geschikte detector is leverbaar met een witte, zwarte of bruine behuizing.

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook