Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Nieuw! Riello brandmeldsystemen

Riellofire is een merk van AVS Electronics. Wij zijn sinds 1974 leider op de elektronische markt.

Riellofire biedt op de markt een compleet assortiment oplossingen voor de brandalarmdetectie met alle EN certificaten.

Onze sterke inzet en voortdurende investeringen in R&D zorgen voor innovatieve oplossingen die zijn gericht op het creëren van welzijn en veiligheid in het dagelijks leven.

Het Riellofire-assortiment wordt compleet geleverd met het Pro Point Plus-systeem, het traditionele rook aanzuigsysteem kan van 1 tot 4 individueel identificeerbare kanalen. Er is ook het CCD-model met alleen branddetectie, wat gebruik maakt van de Cloud, maar geschikt tot een enkel gebied van maximaal 1600 m2. Er moet ook worden gewezen op het echte voordeel van deze systemen als het gaat om onderhoud, aangezien ze door hun eenvoud en directheid buitengewoon presteren in moeilijke omgevingen zoals: hoge plafonds, valse plafonds, ondervloeren, datacenters, koelruimtes en alle plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn of waar het uitvoeren van verplicht periodiek onderhoud moeilijk is.

Een netwerk van geïntegreerde systemen

Riellofire ontwerpt en produceert een compleet assortiment geïntegreerde branddetectiesystemen: conventionele, adresseerbare, draadloze rookdetectie-, gaslekdetectie- en aanzuigbranddetectiesystemen om te voldoen aan alle toepassingsbehoeften van ziekenhuizen, scholen, winkelcentra, openbare parkeerplaatsen, industrieën, enz.

Technologische innovatie

In onze R&D ontstaan elke dag nieuwe ideeën en dankzij een intern team van ingenieurs kunnen we hoogtechnologische producten op de markt brengen. HET XFIRE intelligente adresseerbare bedieningspaneel, het laatste dat is ontwikkeld in onze R&D in Italië, is een klein bedieningspaneel maar lokaal en op het web verbonden met andere panelen waardoor ook systemen van grote afmetingen kunnen worden gerealiseerd.

Onderhoud

We staan ​​altijd aan uw zijde: van het productontwerp tot de productinstallatie, zorgen voor after sales. Een gekwalificeerde helpdesk biedt elke dag telefonische technische assistentie om aan elke behoefte van de klant te voldoen.

Automatische branddetectie begon oorspronkelijk met de “Conventionele Systemen”. Deze productlijn die voorbestemd leek te verdwijnen, blijft toch altijd nieuwe toepassingen vinden.

In feite is het hart van dit systeem een ​​controlepaneel met goed gedefinieerde fysieke zones met generieke alarmen en het controlepaneel identificeert het macrogebied waarin het brandprincipe is ontwikkeld. De Normen hebben strikte regels ingevoerd, waardoor het een uiterst functioneel en eenvoudig systeem is. Er zijn zeer nauwkeurige limieten die in detail de afmetingen van het gebied definiëren (niet meer dan 1600 m2), het aantal detectoren (niet meer dan 32 voor 1 zone) en de handbrandmelders in het gebied moeten een speciale zone hebben en mogen niet gemengd worden met de detectoren.

De toepassingsgebieden van een conventioneel systeem zijn kleine systemen met grote open ruimtes en systemen die gebruik maken van speciale producten (zoals barrières, vlamdetectoren, intrinsiek veilige detectoren) en/of uitbreidingen gerelateerd aan draadloze systemen.

Er zijn nog twee andere situaties die een apart hoofdstuk verdienen: blussystemen en gasdetectiesystemen. Blussystemen zijn nauw verbonden met een conventioneel systeem. In feite is de logica van de dubbele configuratie op 2 gekruiste zones, de onmiddellijke activering van de blusontlading, evenals de procedures met betrekking tot aanwezigheidscontrole in gebouwen, gesloten deuren, lozingsslot, enz. worden optimaal beheerd door conventionele bedieningspanelen.

Heel vaak komen deze systemen naast analoge / adresseerbare bedieningspanelen, precies om gebieden te beheren waar bescherming met brandblussing is voorzien. Ook bestaat gaslekdetectie in veel gevallen uit kleine systemen met 3/4 detectoren en wordt het goed beheerd door een conventioneel systeem. In de gasleiding bevindt zich in feite een interface "AS" met stroomopname, die wordt gebruikt om op een eenvoudige en economische manier gasdetectoren aan te sluiten op conventionele bedieningspanelen.

Riellofire biedt drie modellen bedieningspanelen in overeenstemming met EN54-2 en EN54-4 met speciale kenmerken: het gebruik van een enkele batterij, de mogelijkheid om het onderhoud in te plannen en aan te passen aan elk type detector.

Op dit moment leveren we alleen installaie materiaal voor aspiratie, begin 2022 introduceren wij BMI conventioneel, adresseerbaar en draadloos.

Wij houden u regelmatig op de hoogte.

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook