Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Thermische IP-camera

Artikel nummer: GD-TI-BT2510T

4MP Thermische IP-camera voor meting van de lichaamstemperatuur

Omschrijving

Specificatie

Downloads

De GD-TI-BT2510T is een thermografische camera voor lichaamstemperatuurmeting en kan de objecttemperatuur met hoge nauwkeurigheid meten (+/- 0,3 ° C met GRUNDIG Blackbox GD-HW-BPBB0550G, +/- 0,5 ° C standalone) in realtime . Het kan mensen met een hogere lichaamstemperatuur detecteren in drukke openbare ruimtes. Bovendien is het dankzij de geïntegreerde videoanalyse in staat gezichten van mensen te detecteren voor temperatuurmeting en zo vals alarm veroorzaakt door bijvoorbeeld warme dranken enz.
De GD-TI-BT2510T meet de lichaamstemperatuur van duizenden mensen per dag. In vergelijking met de traditionele meting van de lichaamstemperatuur met een voorhoofdthermometer, zorgt meting met warmtebeeldcamera's voor aanzienlijk hogere snelheids- en nauwkeurigheidsmetingen. Het helpt ook om kruisinfecties te verminderen dankzij de contactloze meetmethode. Het duurt 4,2 uur om de temperatuur van 5.000 mensen met een voorhoofdsthermometer te meten, aangezien een meting per persoon minimaal 3 seconden duurt, terwijl de GD-TI-BT2510T is ontworpen voor permanent, continu gebruik in realtime.
Mogelijke toepassingen zijn douaneovergangen, luchthavens, scholen en ziekenhuizen en alle plaatsen met veel verkeer.

De prijs is inclusief 2 x videobeheersoftware C-WERK Professional licenties, die de twee videostreams van de camera inclusief de bijbehorende alarmen weergeven en beheren.