Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Checkpoint en Quantum beveiliging

OVER CHECK POINT

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) is een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen voor bedrijven en overheden wereldwijd. De oplossingenportfolio van Check Point Infinity beschermt ondernemingen en publieke organisaties tegen cyberaanvallen van de 5e generatie met een toonaangevende vangstsnelheid van malware, ransomware en andere bedreigingen.

Infinity bestaat uit drie kernpijlers die compromisloze beveiliging en generatie V-bedreigingspreventie bieden in bedrijfsomgevingen: Check Point Harmony, voor externe gebruikers; Check Point CloudGuard, om clouds automatisch te beveiligen; en Check Point Quantum, om netwerkperimeters en datacenters te beschermen, allemaal gecontroleerd door het meest uitgebreide, intuïtieve uniforme beveiligingsbeheer in de branche.

OVER DE OPLOSSING

De engineers van Provision-ISR hebben een ongeëvenaarde expertise in het ontwikkelen van toonaangevende softwareoplossingen, terwijl de gebruikersinterface intuïtief en duidelijk blijft. Check Point Quantum IoT Protect Firmware biedt Provision-ISR een complete end-to-end oplossing voor al hun beveiligingsbehoeften op het gebied van firmware.

De agent is een Embedded Runtime Protection voor IP CCTV-apparaten die ingebouwde beveiliging biedt tegen zero-day-aanvallen, ongeacht waar ze zich bevinden of hoe ze worden ingezet: het blokkeert aanvallen zoals geheugenbeschadiging, shell-injectie, importtabelkaping en controlestroom kaping, waardoor 100% firmwaredekking wordt gegarandeerd (inclusief componenten van derden) zonder de prestaties van het apparaat in gevaar te brengen.

ISRAELL PRIMACY IN DE CYBERBEVEILIGINGSARENA

40% van alle cyberinvesteringen in de wereld wordt gedaan in Israël, en het percentage neemt alleen maar toe.

Vandaag de dag heeft de beveiligingsmarkt meer dan ooit behoefte aan kant-en-klare, veilige CCTV-apparaten en de samenwerking tussen de Israëlische grootmachten Check Point en Provision-ISR leidt tot een uiterst innovatieve en veilige videobewakingsbeveiligingsoplossing voor elke toepassing.

Nu Israël bekend staat als een wereldwijde krachtpatser, waar de beste Cyber Security-oplossingen worden geboren, is de weg geplaveid om deze unieke samenwerking tot een succes te maken.