Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Checkpoint Cybersecurity

Provision-ISR maakt als enige CCTV merk gebruik van antispyware sofware.

Anti-spyware software is een programma dat is ontworpen om te voorkomen dat ongewenste programma's zich kunnen nestelen binnen uw netwerk. Naast het tegehouden van deze programma's kan anti-spyware software ook ongewensten programma's opsporen. Provision-ISR
heeft gekozen voor het merk Checkpoint, CheckPoint is een revolutionair en één van de meest snel groeiende cybersecurity bedrijven. In samenwerking met Provision-ISR hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw camera systeem. Door de integratie in de hard- en software van de Provision-ISR producten hoeft u zelf niks te downloaden/ installeren en wordt u systeem direct beschermd. 

De oplossingenportfolio van Check Point Infinity beschermt ondernemingen en publieke organisaties tegen cyberaanvallen van de 5e generatie met een toonaangevende vangstsnelheid van malware, ransomware en andere bedreigingen.

De sofware van de app van Provision ISR is vergeleken bij vele concurrerende merken heel erg snel, terwijl deze nog aan het zoeken zijn naar de beelden heeft de Provision app deze al lang en breed gevonden.

Dit is ook niet gek daar Israel bekent staat om hun kennis betreft het ontwikkelen van software. Hierin zijn ze ver vooruit op concurrerende landen.

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook