Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Info Riello brandmeldsystemen

Draadloos;
Riello heeft de best presterende en complete lijn draadloze producten voor automatische branddetectie. In het bijzonder benadrukken we naast de klassieke detectoren en knoppen: de sirene die via draadloos wordt geadresseerd, rechtstreeks wordt gevoed, de permanente communicatie is volledig draadloos en de input / output-interfaces waarmee u elk type programmering kunt uitvoeren, inclusief de voeding van een optische / traditionele akoestiek. Het is belangrijk om te onderstrepen dat de huidige draadloze technologie het mogelijk heeft gemaakt, met name voor de detectoren, om een ​​levensduur van maximaal 8 jaar voor de interne batterijen te hebben. Dankzij speciale ontvangers kan de draadloze apparatuur onverschillig worden gebruikt, zowel voor geadresseerde systemen als voor conventionele systemen. Met name in geadresseerde systemen worden alle apparaten die op de juiste ontvanger zijn aangesloten door de besturingseenheid op unieke wijze herkend als elk bekabeld geadresseerd apparaat. Voor complexere omgevingen is er de mogelijkheid om inspecties uit te voeren voor een draadloze analyse en om de exacte dekking in de te beschermen gebieden te verifiëren. Mede dankzij een specifieke uitbreiding is het mogelijk om het draadloze bereik te vergroten.

Met het veilige draadloze systeem wordt alles vereenvoudigd. Geen kabels, geen barrières en eenvoudiger en snellere installatie en onderhoud.

Coventioneel;
De toepassing van een conventioneel brandmeldsysteem zijn meestal kleine installaties of installaties met grote open oppervlakken, installaties die speciale producten gebruiken (barrières, vlam- of vonkendetectoren, intrinsieke veiligheid, enz.) en/of uitbreidingen gerelateerd. Vaak worden deze systemen (analoge/adresseerbare) regeleenheden geplaatst. Riellofire biedt drie modellen controle-eenheden in overeenstemming met EN54-2 en EN54-4 met bijzondere kenmerken.

Adresseerbaar;
In alle rookdetectie vormen zijn de analoge geadresseerde systemen het belangrijkste onderdeel, samen met de controle-eenheid die zeker het belangrijkste element is. Riellofire heeft in zijn onderzoeks- en ontwikkelingscentrum de modernste technologieën ontworpen en de componenten worden geproduceerd in Italië.

In een onderling verbonden wereld die wordt gedomineerd door vele merken, is de XFIRE-centrale , in tegenstelling tot de meeste "traditionele" brandmeldcentrales op de markt, van een zeer recent ontwerp.

Vandaar het idee van een relatief klein bedieningspaneel, van 1 tot 2 lussen voor in totaal 480 veldapparaten, met de mogelijkheid om zowel lokaal als op het web een enorm netwerk van onderling verbonden centrales te creëren, waardoor het centrale/concentratorconcept ontstaat.

Dit heeft tal van voordelen opgeleverd:

a) aanzienlijke besparing van kabels voor het realiseren van de lussen;
b) het lokaal creëren van eenvoudige en gemakkelijk te beheren systemen;
c) opname in zelfs zeer grote systemen (max. 60 uitwisselingen waardoor systemen tot meer dan 28.000 veldapparaten kunnen worden gecreëerd);
d) indien nodig, zichtbaarheid van de plant vanaf elk punt;
e) interactie tussen de ene plant en de andere met de mogelijkheid van verweven oorzaak/gevolg;
f) directe aansluiting op EVAC-ontruimingssystemen;
g) verbinding met internet en alle daarmee verbonden bewerkingen.

Verder wordt het analoge / geadresseerde Riellofire- systeem, een van de meest complete in het branddetectiescenario op de markt, aangevuld met een reeks extreem krachtige draadloze producten (reeks sensoren ook intrinsiek veilig, knoppen, IN- en OUT-interfaces, magneten, alarmen, enz.) volledig geadresseerd, geflankeerd door een eveneens geadresseerde gaslekdetectielijn.