Wij willen cookies op uw computer plaatsen om onze website te verbeteren.

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

AVS Foggy mistmachine

De AVS-mistmachine "FOGGY" 50W is de grootste van twee enorm krachtige systemen voor het genereren van mist. De mistmachine kan automatisch of handmatig worden geactiveerd en dient primair om inbraak en criminaliteit te voorkomen- of het nu gaat om een overval of een mogelijke inbraak.

Kenmerken;
Onmiddellijke uitstoot van dichte mist voor de desbetreffende ruimte
Betrouwbare bescherming van producten en kostbaarheden
Directe afschrikking door krachtige mistuitstoot
Daders vluchten of raken hun oriëntatie kwijt

Alarmsystemen detecteren, signaleren en rapporteren. Om een mistmachine toe te voegen aan het beveiliging systeem maakt u het beveiliging systeem compleet, de kans op een geslaagde inbraak wordt hiermee verminderd tot 99,9%.

Mistbeveiliging leidt tot vluchten of desoriëntatie. De mistmachines kunnen automatisch of handmatig worden geactiveerd.

Er is geen standaard oplossing voor actieve inbraakbeveiliging. Beveiligingsconcepten moeten altijd op het object zijn afgestemd. Omdat er altijd een combinatie is van mechanische inbraakbeveiliging en alarmering. Het resultaat is een eenvoudige vergelijking: hoe eerder u een waarschuwing ontvangt, hoe sneller u kunt reageren. Hoe langer de beveiligingstechnologie doorstaat, hoe sneller de handeling wordt gestopt of hoe waarschijnlijker het is om de dader te grijpen.

Binnen een paar seconden wordt een groot deel van het gebied verdoezeld door het primaire bereik. Door continu te blazen en de verdeling in de ruimte is er al snel geen oriëntatie mogelijk. Op dit moment is de dader echter waarschijnlijk al gevlucht. Geassocieerd met de verneveling is een sissend hoogfrequent geluid, dat het gevolg is van de verdamping van de mistvloeistof.

In de praktijk worden de mistmachines geactiveerd in afwezigheid en als een bescherming tegen diefstal en vandalisme door een alarmsysteem. Bijvoorbeeld bij benzinestations kan de mistmachine via een noodknop of een radiografische afstandsbediening worden geactiveerd.

Advies: planning, inbedrijfstelling,
De planning en installatie van de systemen moet met zorg worden uitgevoerd. De dader moet bijvoorbeeld niet de mogelijkheid van ontsnapping worden ontnomen. Vooral in bedrijven is het belangrijk het personeel in detail te trainen en gedragsregels vast te stellen. Omdat ze zelfs hun oriëntatie in de ruimte verliezen als zij niet op tijd de ruimte verlaten.

AVS Alarmsystemen heeft twee mistmachines in twee kleuren, elk met een sluiervolume van maximaal 1900 m³ in het programma. Voor grotere volumes kunnen meerdere mistmachines worden geïnstalleerd. De triggermogelijkheden zijn uitgebreid - het systeem kan zelfs worden beheerd via sms. Met de vier beschikbare spuitmonden kan de mistuitgang aan het pand worden aangepast. Er is een noodstroomvoorziening beschikbaar.

Informatie over de mist
De beschermende nevel is volledig onschadelijk voor gezondheid en materiaal en kan worden vergeleken met effectmist. De samenstelling is echter geoptimaliseerd voor de eisen die worden gesteld aan beveiliging. Dit verwijst in het bijzonder naar de onmiddellijke dekking en lange retentietijd in de ruimte. Hoofdbestanddeel van Mist is water. Het gebruik in elektronicawinkels, textielwinkels of supermarkten is mogelijk en zonder aarzeling goedgekeurd.

AVS biedt een complete productlijn van beveiligingsproducten en geeft u een compleet concept en oplossingen.
AVS staat sinds 1974 voor kwaliteit en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van inbraaktechnologie en elektronische beveiligings- en detectiesystemen. AVS is fabrikant en systeemleverancier van kwaliteitsproducten uit haar eigen ontwikkeling en productie. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001-kwaliteitsmanagement en ISO 14000-milieubeheer.

Garantie: 3 jaar op alle producten.